Kaderteam mist tegen Kits wereldspits


Om maar te blijven in de voetbaltermen, de rode lantaarn van de kadercompetitie heeft het vanavond opgenomen tegen Kaderteam Kitseroo uit Spaarndam. Na drie nederlagen op rij is het altijd een uitdaging het tij te keren en de strijd aan te gaan voor een mooie overwinning.

Geen makkelijke opgave tegen dit sluwe team uit Spaarndam, met oa Freek Ottenhoff en Carel Bakker in de gelederen. Ook werd het tijd om een andere tactiek in te voeren, tenminste een poging daartoe, eerst de spelers laten spelen die al wat op leeftijd zijn omdat later op de avond de krachten wat afnemen. Op papier een slimme zet. Erwin en Freek gingen vol goede moed hun partijen in, maar helaas waren hun tegenstanders frisser.

Erwin had weinig kans door een slepende liesblessure kon hij geen bal raken en verloor kansloos van Dicky Dick Pruis. Freek daarin tegen keek al vroeg tegen een achterstand aan maar vocht zich uiteindelijk goed terug, totdat Martin Gravenmaker de eindsprint inzette voor zijn 150 caramboles en dit won van Freek. Een aardige achterstand, zoals wij die al 4 weken lang zien helaas. 0-4 met nog 2 partijen te gaan.

Onze talentvolle Kees en vakantieganger Robin (die nog droomt van die mooie witte stranden en dat blauwe water en knappe vrouwen die in bikini langs lopen met een cocktail in hun hand, niet dat Robin daarnaar zou kijken…) mochten proberen de stand gelijk te trekken. Kees lukte het om zijn partij te winnen, met een aantal complimenten vanaf de kant door zijn vertoonde verzorgde spel, knappe pot Jong!

Robin moest het echter opnemen tegen die 60 jarige Freek O. (berucht in heel Noord-Holland) Met een paar series kwam Robin niet verder dan de helft van zijn te maken caramboles, terwijl Freek O. wel zijn 200 punten bij elkaar wist te sprokkelen. 2-6 verloren helaas…

Deze week is het dus nog niet gelukt om het tij te keren, dan maar volgende week bij onze vrienden in Beverwijk op dinsdag 11 oktober, hou de moed erin heren! Plezier staat voorop, dan komen de resultaten vanzelf :)

Jullie vliegende reporter!