Eerste wedstrijd libreteam


De eerste wedstrijd van het libreteam werd uit gespeeld tegen Diamonds 4. Vrijdag de 18e september zijn we gevieren naar Alkmaar getogen. Dat is immers de plaats waar we best geregeld zullen spelen.

De ontvangst was prima met hete koffie en aardige tegenstanders. Fred en Willem beten het spits af. Fred ging lekker tegen Peter op den Kelder. In 16 beurten was de pot binnen. Willem had het zwaar tegen Kiet Vu Hung. Die speelde lange series en dat intimideert wel. Kiet eindigde met een moyenne van ruim 6. Ga maar na.

In de tweede ronde speelde Co tegen Robert de Vrueh. Deze maakte in 13 beurten en een moyenne van ruim 4 snel een einde aan die pot. Op de andere tafel speelde de tweede wedstrijd van Fred tegen Peter. Ook deze pot wist Fred naar zijn hand te zetten. Had hij in de eerste pot 16 beurten nodig, nu lukte het in 27.

In de laatste sessie speelden Willem weer tegen Kiet en deze keer wist Willem te winnen in 22 beurten. Kiet bleef deze keer flink achter. De avond werd besloten door Co die tegen Robert opnieuw het onderspit moest delven.

Biljartpoint

Alle resultaten van het libreteam op deze avond vind je in Biljartpoint.

2015-09-17-Libreteam20150918_204706